Volledig scherm
Brussels Airport blijft een jaar langer rugsponsor bij de thuiwedstrijden van Willem II. © BSR/SOCCRATES

Brussels Airport blijft op rug Willem II

Brussels Airport gaat door als rugsponsor van Willem II bij thuiswedstrijden. Dat maakten  vertegenwoordigers van de Belgische luchthaven dinsdagavond tijdens een sponsorbijeenkomst van de Tilburgse club bekend. 

Het is de tweede keer dat Brussels Airport besluit langer op het shirt van Willem II te blijven staan. Dat gebeurt onder dezelfde condities. Een paar jaar geleden wilde de luchthaven het bestaan en de concurrentiepositie in Zuid-Nederland onder de aandacht brengen. 

Willem II werd met zijn uitstraling door Brussels Airport gezien als een ideale reclamezuil. Het aantal Zuid-Nederlanders dat inmiddels gebruik maakt van de Belgische luchthaven stemt tot tevredenheid. Willem II vloog voor zijn trainingsstage in Spanje vorige week op luchthaven Eindhoven. ,,Daar moet dan wel een goede reden voor zijn. Die was er in dit geval", zegt algemeen directeur Martin van Geel, die zich later bij de selectie voegde en wel vanaf Brussel vloog. 

Behalve de luchthaven blijft ook Logistic Force op het shirt van Willem II staan. Ook de huidige rugsponsor bij uitwedstrijden verlengde de overeenkomst met een jaar. Bij het bedrijf draait het naast een zakelijke ook om een emotionele overeenkomst. Patrick Villevoye van Logistic Force is een fanatiek sponsor van Willem II. Sinds begin dit jaar prijkt de naam van het bedrijf ook op de shirts van teams van de jeugdopleiding van Willem II. 

Volledig scherm
Logistic Force blijft op de achterkant van het shirt van Willem II bij de uitwedstrijden. © BSR/SOCCRATES