Afgelopen seizoen waren de spandoeken aan de lange zijde al vervangen door reclame-uitingen. Supporters mochten vanwege de coronacrisis slechts enkele keren het stadion in bij wedstrijden.
Volledig scherm
Afgelopen seizoen waren de spandoeken aan de lange zijde al vervangen door reclame-uitingen. Supporters mochten vanwege de coronacrisis slechts enkele keren het stadion in bij wedstrijden. © Pro Shots / Toin Damen

Compromis bereikt over mix van spandoeken en reclameborden bij Willem II

Willem II heeft met het Supporterscollectief Willem II en sponsor Max ICT overeenstemming bereikt over de ‘spandoekenkwestie’ in het stadion. Er is een compromis gevonden: naast nieuwe reclameborden blijft er enige ruimte voor spandoeken van supporters aan de lange zijde.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.