Crowley weet niets van vermeende interesse Aston Villa: ‘Ik concentreer me op Willem II’

VideoDaniel Crowley zou volgens Engelse media in de belangstelling staan van Aston Villa, de club waar hij een deel van zijn opleiding genoot, maar de middenvelder zegt alleen met zijn huidige club Willem II bezig te zijn. ,,Ik wil me concentreren op de rest van het seizoen.”

,,Het is fijn om terug te zijn na de kerstvakantie”, zegt Crowley vanuit Marbella, waar Willem II deze winterstop verblijft. ,,Het was goed om thuis te zijn, maar ik denk dat we allemaal klaar zijn om naar NAC toe te werken. Het belangrijkste is dat we het stap voor stap doen en dat we zo hard werken als we kunnen. We spelen eerst nog tegen Dortmund, maar NAC wordt a massive game.”

Crowley gaat ook in op de geruchten over een mogelijke terugkeer naar Championship-club Aston Villa. ,,Ik heb er eerlijk gezegd niet veel van gehoord. Natuurlijk hou ik m'n opties open, maar ik ben nu met Willem II in Spanje en wil me op de rest van het seizoen concentreren. Ik doe wat ik kan voor het team.”

Volledig scherm
Daniel Crowley (links). © Toin Damen/Pro Shots
  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.