Volledig scherm
Damil Dankerlui en Che Nunnely poseren in de nieuwe Willem II-kersttrui. © Toin Damen

‘Denk aan de vriendschapsband’: Willem II brengt nieuwe kersttrui op de markt

Na de gigantische run van vorig jaar heeft Willem II voor de tweede keer in de geschiedenis een kersttrui op de markt gebracht. Het eerste exemplaar was eind 2018 zo in trek, dat de Tilburgers binnen een dag door de complete voorraad heen waren.

Willem II probeerde vervolgens meteen een nieuwe serie truien te bestellen, maar de leverancier kon niet aan die wens voldoen. Dat probleem heeft de club nu getackeld: op de eerste dag gingen al 400 truien over de digitale toonbank. 

‘Denk aan de vriendschapsband’

De kersttrui bevat net als vorig jaar een groot Willem II-logo op de borst en is overwegend blauw met rood. Net als op de wedstrijdshirts is op de achterkant de bekende clubliedregel: ‘Denk aan de vriendschapsband’ te lezen. Ook de getallen 1896 (datum van oprichting) en 013 (netnummer Tilburg) zijn in de trui verwerkt. 

Het collector's item is vooralsnog alleen online als pre-order in de webshop van Willem II te bestellen in de maten 128 t/m XXL (met uitzondering van 164). De levering is in de eerste week van december.