Volledig scherm
GRONINGEN - FC Groningen - Willem II 0-1, 20-10-2017. Voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2017-2018. Willem II speler Mo el Hankouri. © ©Toin Damen

El Hankouri: 'Lesje in effectiviteit gehad'

Willem II's Feyenoord-huurling Mo El Hankouri moest het met een invalbeurt van een kwartiertje doen in de uitwedstrijd bij Heracles (1-0), maar ook hij kreeg twee keer de mogelijkheid voor om de gelijkmaker te zorgen.

,,Wij hebben echt genoeg kansen gehad", treurde El Hankouri na afloop. ,,En Heracles krijgt er een paar en scoort wel. We hebben een lesje in effectiviteit gehad."

Met links

Hij haalt zijn eigen scoringsmogelijkheden terug. ,,Die eerste moest ik met links schieten en dat schot werd geblokt. Bij de tweede kans was er een kleine miscommunicatie tussen Fran Sol en mij. We waren allebei gretig, wilden allebei dat doelpunt maken en daardoor kon ik net niet vol uithalen."

Begrip

El Hankouri zei er begrip voor te hebben dat de trainer Thom Haye een basisplaats gaf tegen Heracles, waar hij zelf nog tegen VVV mocht starten. ,,Ik haalde niet echt mijn niveau toen. Dus dan weet je dat dit kan gebeuren. Ik ging toen ook met een kleine dijbeenblessure naar de kant. Misschien speelde dat ook nog mee, hoewel ik er nu geen last meer van heb."

Geen spijt

Afgezien van de uitslag in Almelo en een wat tegenvallend aantal punten heeft El Hankouri geen spijt van zijn keuze om zich door Feyenoord aan Willem II te laten verhuren dit seizoen. ,,Dit is heel goed voor mijn leerproces en ik krijg mijn speelminuten hier. Nee, ik heb geen moment spijt gehad van deze stap."   

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement