Volledig scherm
Erwin Blank (midden) © BSR Agency

Erwin Blank fluit wedstrijd tussen Willem II en De Graafschap

Erwin Blank (30) is de scheidsrechter wanneer Willem II het zaterdagavond opneemt tegen De Graafschap. In Zeist zit Danny Makkelie: hij is de videoscheidsrechter. 

Assistent-scheidsrechters zijn Bluemink en Polman, vierde official Bijl maakt het kwartet vol. Makkelie wordt bijgestaan door Bodde. Blank debuteerde dit seizoen op het hoogste niveau.

Het is de eerste keer dat de 30-jarige jurist dit seizoen een wedstrijd van Willem II fluit. In zijn vier eerder gefloten eredivisiewedstrijden deelde hij zeventien gele kaarten en één rode kaart uit. 

  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.