Volledig scherm
Fernando Lewis. © BSR/Soccrates

Goed nieuws uit de ziekenboeg van Willem II: Lewis en Vrousai keren terug

Goed nieuws uit de ziekenboeg  van Willem II. Verdediger Fernando Lewis en Marios Vrousai zijn hersteld van hun blessures en kunnen meedoen in de belangrijke wedstrijd tegen De Graafschap zaterdagavond. 

Lewis ontbrak een aantal weken vanwege zweepslag, Vrousai moest vlak voor de bekerwedstrijd tegen AZ plots afhaken. De terugkeer van Lewis komt extra goed uit, omdat Freek Heerkens en Thomas Meissner vanwege schorsingen ontbreken in de wedstrijdselectie. 

Vermoedelijk zal Lewis centraal achterin gaan spelen met Jordens Peters, die de laatste competitiewedstrijd (Heerenveen-uit) om medische redenen oversloeg. De ziekenboeg is helemaal leeg. Atakan Akkaynak is ook weer fit en krijgt vermoedelijk maandag tegen Heracles 2 speeltijd. 

Vermoedelijke opstelling: Wellenreuther; Dankerlui, Lewis, Peters, Palacios; Llonch, Crowley, Tapia; Isak, Pavlidis, Vrousai. 

Volledig scherm
Marios Vrousai (midden) en Daniel Crowley. © BSR Agency
  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.