Volledig scherm
Marios Vrousai. © BSR Agency

Griekenland of Albanië? Willem II-aanvaller Vrousai kan kiezen

Marios Vrousai, de succesvolle vleugelspits van Willem II, kan kiezen waar hij volgende week zijn interlands gaat spelen. De 20-jarige voetballer kreeg zowel van de Griekse als Albanese voetbalbond een invitatie om voor het zogenaamde ‘Jong-team’ te komen spelen.

Tot op heden speelde Vrousai steeds voor Griekenland, waar hij zich al op zijn derde vestigde. Hij kwam tot 11 jeugdinterlands. Een paar keer speelde hij samen met Vangelis Pavlidis, de andere Griek van Willem II. Die is nu ook voor Jong Griekenland uitgenodigd.

Behalve de twee Grieken gaan er nog wat spelers van Willem II op pad. Renato Tapia gaat met Peru twee oefeninterlands spelen in de Verenigde Staten. Aras Ozbiliz is ondanks zijn reserverol bij de Tilburgse club uitgenodigd voor Armenië, dat EK-kwalificatieduels tegen Bosnië en Finland speelt. Kristofer Kristinsson gaat twee interlands spelen voor Jong IJsland.

  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.