Volledig scherm
Fran Sol blijft tenminste tot de winterstop bij Willem II. © Toin Damen

Koster spreekt duidelijke taal: 'Niemand vertrekt meer, Fran Sol blijft bij Willem II'

VideoFran Sol blijft definitief actief in Tilburg. Dat meldde hoofdtrainer Adrie Koster vrijdagmiddag tijdens de persconferentie: ,,Niemand vertrekt meer."

De bevestiging van Koster is, ondanks dat de transfermarkt nog tot middernacht geopend is, goed nieuws voor de supporters van de Tricolores. Sol was vorig seizoen topscorer van de Tilburgers met zestien doelpunten in de eredivisie. Deze voetbaljaargang staat de Spanjaard na drie duels op drie treffers.

Overigens gaf de hoofdtrainer van Willem II ook aan dat zijn werkgever klaar is op de transfermarkt. Zo komt er geen nieuwe tweede spits, ondanks dat dat op de wensenlijst stond. Daarnaast houdt technisch directeur Joris Mathijsen zijn spelersgroep bij elkaar. Niemand mag de poorten van het Koning Willem II Stadion dus meer verlaten.

  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.