Volledig scherm
Vreugde bij Willem II. Jordens Peters, Freek Heerkens, Pol Llonch en Sebastian Holmen (vlnr) vieren de overwinning op PSV. © BSR Agency

Peters trots na stunt Willem II: ‘Het mooie is dat ik nog altijd verbeterpunten zie’

Jordens Peters was vorige week nog not amused  na de kansloze nederlaag bij FC Groningen (2-0). Een week later overheerst de trots na de knappe thuisoverwinning op het dolende PSV (2-1). ,,Als je dit vorig seizoen had verteld, had ik je voor gek verklaard.”

De aanvoerder van de Tricolores was vooral blij voor aanvaller Ché Nunnely. De rappe buitenspeler scoorde dit seizoen nog niet, maar was tegen de Eindhovenaren goed voor beide goals. ,,Nunnely is ontzettend gevaarlijk in de diepte. Alleen zijn rendement kan nog wat omhoog. Daar hikte hij al weken tegenaan. Daarom is het alleen maar mooi dat het vandaag wel lukt", gaf de trotse captain te kennen bij FOX Sports. 

Wie een blik op de ranglijst werpt, ziet dat de Tilburgers in de Eredivisie op een zesde plaats staan. PSV, de dolende nummer drie, heeft slechts twee punten meer. ,,Je moet wel bewijzen dat je kan stunten, maar dat hebben we vanmiddag gedaan denk ik. Het mooie is dat ik nog altijd verbeterpunten zie. Maar laten we vandaag de goede punten behouden en de slechte punten vergeten.”