Volledig scherm
PREMIUM
Renato Tapia © BSR Agency

Tapia met Willem II terug in De Kuip: ‘De bekerfinale is toch veel belangrijker’

Tweemaal bezoekt Renato Tapia de komende anderhalve maand met Willem II De Kuip. De bekerfinale op 5 mei vindt hij vele malen belangrijker dan het sentiment dat de wedstrijd oproept tegen de club waar hij onder contract staat.

Renato Tapia staat zaterdagavond in de Kuip bij de wedstrijd van Willem II tegen Feyenoord tegenover een groot aantal voormalig ploeggenoten. De 23-jarige middenvelder laat zich echter niet verleiden tot uitspraken dat hij het ongelijk van de Rotterdamse club wel eens zal bewijzen.

  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.