Volledig scherm
Renato Tapia © BSR AGENCY / Soccrates

Uitslag poll: Willem II-fans kiezen meteen voor basisplaats Tapia, Kristinsson in de spits

De Willem II-fans die op deze site hun favoriete elftal samenstelden voor Willem II - NAC zijn eruit: de nieuwe aanwinst Renato Tapia verdient meteen een basisplaats. Op de poll: ‘Is Willem II ondanks het vertrek van topschutter Fran Sol nog steeds favoriet voor de derbyzege?’ koos 66 procent voor ‘ja’. 

Doel

Onder de lat is Wellenreuther de favoriet. Hij kreeg 63 procent van de stemmen. Daarmee laat hij Branderhorst (33 procent) ver achter zich. 

Verdediging

Ook is het vrij duidelijk welke vier verdedigers Koster moet kiezen, volgens de bezoekers van bd.nl. De meeste stemmen kreeg Lewis (24 procent), op de voet gevolgd door Peters (23 procent). De andere twee favorieten zijn Heerkens (18 procent) en Meissner (16 procent). Het verschil met de nummer vijf, Dankerlui (10 procent) is aanzienlijk.

Middenveld

De meest gekozen middenvelder uit de poll is Crowley. De stylist kreeg 30 procent van de stemmen. Ook Lloch kreeg veel stemmen (26 procent). Nummer drie is nieuwkomer Tapia (17 procent). Anita valt met 11 procent buiten de boot.

Aanval

Volgens de bezoekers van bd.nl moet Kristinsson de vertrokken Sol vervangen (22 procent koos hem). Op de vleugels was het vrij duidelijk: Avdijaj (30 procent) en Özbiliz (29 procent). De nieuwe Grieken Pavlidis (7 procent) en Vrousai (4 procent) kregen nog geen basisplaats. 

De favoriete elf van de bezoekers van bd.nl: 

Volledig scherm
De favoriete elf volgens de mensen die stemden op de poll van bd.nl © BD