Willem II’er Dankerlui besliste duel met Ajax: ‘Altijd tegen mijn oude club willen scoren’

VIDEODamil Dankerlui speelde dit seizoen pas één keer 90 minuten voor Willem II in een competitiewedstrijd door een knieblessure. Maar zijn invalbeurt met doelpunt in de Arena tegen zijn oude club Ajax maakte veel goed.

,,Ik ben heel blij en trots op mezelf, vooral na die blessure", glundert Dankerlui. ,,Dat het hier in de Arena mag zijn, tegen mijn oude club. Dat geeft het nog iets extra's.” Ajax heeft nog wel een plekje in zijn hart. ,,Ik heb er veel geleerd en genoten ook. Maar ik heb altijd tegen mijn oude club willen scoren.”

Dankerlui kwam erin bij een 0-1 stand om Ajacied Siem de Jong af te stoppen, maar daardoor ontstonden ook ruimtes. ,,Die kan ik heel goed benutten", weet de Willem II’er. ,,Pavlidis draaide goed weg, ik maakte een sprint om te kunnen scoren en heb het gedaan.”

Willem II staat in ieder geval voor een dag op de derde plek in de eredivisie. Wat er dit seizoen mogelijk is voor de Tilburgers? ,,Als we zo doorgaan denk ik heel veel. Maar we gaan dit weekend eerst genieten. Rusten maar vooral genieten.”

Volledig scherm
© BSR Agency