Volledig scherm
James McGarry. © BSR/SOCCRATES

Willem II’er McGarry verliest bij debuut voor Nieuw-Zeeland

Willem II-verdediger James McGarry heeft zondag zijn debuut gemaakt voor het nationale team van Nieuw-Zeeland. In Vilnius verloren de Kiwi's met 1-0.

McGarry had een basisplaats en datzelfde gold voor Willem II-keeper Michael Woud. Zij konden niet voorkomen dat de Litouwers vlak voor rust de enige treffer maakten in deze oefeninterland. Afgelopen donderdag nam Nieuw-Zeeland het in Dublin op tegen Ierland. Toen kwamen beide Willem II-spelers niet in actie. Dat duel eindigde in een 3-1-zege voor de Ieren. 

Assist Nunnely

Ché Nunnely kwam vrijdag in actie met Nederland Onder 20 tegen de leeftijdsgenoten van Tsjechië. De beul van PSV (hij scoorde vorige week twee keer namens Willem II tegen de Eindhovenaren) speelde de hele wedstrijd, die met 1-4 werd verloren. Nunnely gaf de assist bij de enige treffer van Oranje Onder 20, die werd gemaakt door Jurgen Ekkelenkamp. Dinsdag speelt Onder 20 nog een oefenwedstrijd, in en tegen Frankrijk.

Pavlidis

Vangelis Pavlidis  had vrijdag een basisplaats bij de Grieken in hun EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Armenië. De spits van Willem II had geen aandeel in de enige treffer van de wedstrijd, van zijn ploeggenoot  Dimitrios Limnios: 0-1. Pavlidis werd in de 74ste minuut gewisseld door bondscoach John van ’t Schip.  Griekenland speelt maandagavond nog een thuiswedstrijd tegen het al voor het EK geplaatste Finland. Griekenland is uitgeschakeld.

Ndayishimiye

Zondag mocht Willem II-middenvelder Mike Trésor Ndayishimiye in de 80ste minuut invallen bij België Onder 21 in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland Onder 21. De Belgen wonnen in Freiburg met 2-3.