Volledig scherm
Thomas Meissner is het niet eens met arbitrale beslissing in de thuiswedstrijd van Willem II tegen VVV (3-0). © Pro Shots / Toin Damen

Willem II'er Meissner: Doe mij maar elke week twee wedstrijden

Het uitduel bij Heracles zaterdag is al de vierde wedstrijd in tien dagen voor Willem II. Veel? Dat ligt er maar net aan wie je er naar vraagt. De nieuwe ADO-huurling Thomas Meissner vindt het bijvoorbeeld heerlijk om veel wedstrijden te spelen.

,,Doe mij er elke week maar twee. Als je een fitte profvoetballer bent, moet dat kunnen", stelt de Duitse verdediger. ,,In Engeland hebben ze dat regelmatig."
Meissner kent geen aanpassingsproblemen bij Willem II. Vorige week stond hij twee dagen na zijn eerste training in de basis tegen Roda JC. De Tilburgers wonnen dat duel na strafschoppen. ,,Een lekker begin, dat gaf een boost", blikt hij terug. 

Bijzondere ervaring

Maar daarna volgde zondag de deceptie tegen hekkensluiter Sparta, een 1-0 nederlaag. ,,Wat we daar als team brachten, was te weinig." Om vervolgens  weer drie dagen later de 3-0 overwinning op VVV te vieren. ,,Als we zo blijven voetballen, dan komt het goed", is hij stellig. Te beginnen op bezoek bij Heracles zaterdag en een week later in de uitwedstrijd tegen 'zijn' ADO Den Haag. ,,Dat wordt een bijzondere ervaring voor mij. Bij aankomst moet ik naar de kleedkamer voor de bezoekers. Ik zou niet weten hoe die er van binnen uitziet!"

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement