Volledig scherm
João Queirós © BSR Agency

Willem II haalt ook João Queirós

Een dag na de komst van Paul Gladon presenteert Willem II vanmiddag alweer een nieuwe speler. Voor de Tilburgse club is dat een ‘oude bekende', want het gaat om João Queirós. De Portugese linksbenige centrale verdediger speelde in de oefencampagne al twee wedstrijden mee.

Queirós moest echter terug naar Portugal, waar hij het afgelopen seizoen bij Sporting Clube de Portugal B speelde. Dat had hem gehuurd van FC Köln. Willem II huurt de 21-jarige Portugees op zijn beurt voor een seizoen van FC Köln. 

Door de komst van Queirós, die meedeed in de oefenduels met Sparta en Zulte Waregem, beschikt Adrie Koster over meer mogelijkheden voor het linker verdedigingsblok. Hij kan als vervanger voor Jordens Peters dienen, maar ook als linksback worden opgesteld tot die positie is ingevuld. 

Woensdag werd al bekend dat Willem II bezig is om Jhonny Quiñónez voor een seizoen te huren van Aucas. De Tilburgse club is bezig om de papierwinkel rond de Ecuadoriaanse middenvelder rond te maken. Tegelijkertijd krijgt het zoeken naar een linksback prioriteit.