Keeper Connor van den Berg is sneller bij de bal dan Ole Romeny, vorig seizoen door Willem II gehuurd van NEC en nu terug bij de Nijmeegse club.
Volledig scherm
PREMIUM
Keeper Connor van den Berg is sneller bij de bal dan Ole Romeny, vorig seizoen door Willem II gehuurd van NEC en nu terug bij de Nijmeegse club. © Pro Shots / Stefan Koops

Willem II kopieert ongewild NAC met het gedoe onder de lat

De keeperssoap bij Willem II bleef de afgelopen dagen niet onbesproken. Connor van den Berg debuteerde in de uitwedstrijd tegen NEC na de snelle rode kaart voor Jorn Brondeel in de eredivisie en werd na Robbin Ruiter, Timon Wellenreuther en Brondeel al de vierde keeper onder de lat bij Willem II in dit nog prille seizoen.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.