Volledig scherm
Het volle uitvak in Doetinchem, waar Willem II met 2-1 onderuit ging bij De Graafschap. © ANP Pro Shots

Willem II krijgt ook in Breda de maximale steun

Voor de vierde uitwedstrijd op rij kan Willem II rekenen op een vol uitvak met supporters. Eerder kregen de Tricolores al de maximale steun op bezoek bij Fortuna Sittard (800 fans), Volendam (beker, 400) en De Graafschap (550), het bezoekersvak van het NAC-stadion zal ook ramvol zitten.

De servers van de supportersverenigingen die de kaarten verkochten voor de derby op zondag 21 oktober, waren bij de start van de verkoop enige tijd overbelast; toch gingen de 750 voor Willem II-fans beschikbare kaartjes binnen een halfuur 'over de toonbank'.

Geen invloed

 De mindere resultaten van de ploeg van Adrie Koster de laatste weken hebben geen invloed op de belangstelling voor de uitwedstrijden. De laatste competitiezege van Willem II dateert van 26 augustus, toen Heracles in Tilburg met 5-0 werd verslagen.

Voordat Willem II de uitwedstrijd bij NAC speelt, ontvangt het komende zondag eerst nog Feyenoord. Dat duel begint om 14.30 uur. 

Volledig scherm
Het uitvak met Willem II-supporters in Sittard, waar Willem II met 4-4 gelijkspeelde tegen Fortuna. © ANP Pro Shots
  1. Van stiltegebied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    Van stiltege­bied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    TILBURG/BREDA - De fans van Willem II scoorden in de vroege dinsdagochtend de openingstreffer in de inmiddels traditionele ludieke supportersstrijd voorafgaand aan de derby tegen NAC. Her en der in Breda werden posters en spandoeken opgehangen die het overmatige biergebruik van de NAC-fans belachelijk maakt: ‘iedereen lacht om carnavalsvereniging NAC’ en ‘Hoe dieper we zinken, hoe meer we drinken’.

poll

Fran Sol heeft de kwaliteiten om eerste spits van Feyenoord te worden

Fran Sol heeft de kwaliteiten om eerste spits van Feyenoord te worden

  • Ja (76%)
  • Nee (24%)
2008 stemmen