Volledig scherm
Wedstrijdbeeld van Emmen - Willem II (0-2). © ANP Pro Shots

‘Willem II moet de winterstop aangrijpen om de selectie te versterken’

Uitslag pollWillem II heeft deze winterstop behoefte aan frisse gezichten in de selectie. Dat vindt een ruime meerderheid van de lezers van BD.nl.

De Tilburgers vinden zich halverwege de competitie terug op de twaalfde plaats in de eredivisie, een puntje onder het linkerrijtje en vier punten boven de rode streep. Vlak voor de winterstop compenseerde Willem II de beroerde thuisreeks door te winnen op bezoek bij degradatiekandidaat FC Emmen. Nu het linkerrijtje lonkt, gaat de blik in Tilburg en omstreken weer omhoog.

Volgens een ruime meerderheid de ruim 4.200 stemmers van BD.nl heeft de ploeg wel vers bloed nodig. 73% van de stemmers vindt dat Willem II de winterstop moet aangrijpen om de selectie te versterken. De overige 27% vindt dat de huidige spelersgroep voldoende kwaliteit herbergt. Nu de transferwindow in de maand januari is geopend, is het voor trainer Adrie Koster te hopen dat sterkhouders Fran Sol en Daniel Crowley niet vertrekken. Omdat beide spelers een doorlopend contract hebben, bepaalt Willem II zelf wanneer en of er gehandeld gaat worden.

De Tilburgers hervatten de competitie op zondag 20 januari met een cruciaal duel. Rivaal NAC komt dan op bezoek in het Koning Willem II Stadion.

Poll

Moet Willem II de winterstop aangrijpen om de selectie te versterken?

  • Ja (73%)
  • Nee (27%)
4233 stemmen