Volledig scherm
Giliano Wijnaldum (l) zet NAC-speler Angelino in de derby de voet dwars. Trainer Reinier Robbemond is tevreden over zijn spel. © Proshots

Willem II schrikt niet meer van blessurelijst

Jordens Peters, Etien Velikonja, Thomas Meissner, Mattijs Branderhorst, Fernando Lewis en Mo El Hankouri. Dat is het lijstje met afwezigen bij Willem II voor de wedstrijd woensdagavond tegen Feyenoord. De Tilburgse club schrikt er niet meer van.

,,Jop van der Linden en Giliano Wijnaldum hebben het tegen NAC goed gedaan", zegt trainer Reinier Robbemond, die door de terugkeer van Darryl Lachman na een schorsing zelfs keuzes moet maken voor de laatste linie. ,,Op Van der Linden is kritiek geweest. Het is mooi dat hij zich dan zo laat zien. De bereidheid van de spelers is top. Dan ben je altijd van waarde voor het team."

De trainer kijkt verlangend uit naar de wedstrijd tegen Feyenoord, dat de laatste vijf duels ongeslagen is gebleven. ,,We hebben de laatste weken een paar mooie wedstrijd gespeeld. De thuisduels met PSV en FC Utrecht waren misschien wel legendarisch. Daar willen we best nog een wedstrijd aan toevoegen", aldus Robbemond.

Vermoedelijke opstelling Willem II: Wellenreuther; Dankerlui, Lachman, Heerkens, Tsimikas; Chirivella, Rienstra, Lieftink; Haye, Sol, Croux. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement