Volledig scherm
Willem II-supporters © ANP Pro Shots

Willem II staat op 5000 seizoenkaarten

Vijfduizend houders van een seizoenkaart hebben hun abonnement voor de wedstrijden van Willem II voor het seizoen 2018-2019 verlengd. Tot vrijdagnacht 24.00 uur is er nog de tijd om dat te doen voor supporters die hun plaats in het stadion willen behouden. Daarna begint de vrije verkoop.

Vorig jaar maakten 5539 seizoenkaarthouders gebruik van die mogelijkheid. Toen verliep de deadline pas op 7 juni. Willem II zit nu op het aantal  van twee seizoenen geleden. Supporters wachten nog even af welke spelers de clubs gaat aantrekken, zo blijkt uit reacties naar Willem II toe.

Het afgelopen seizoen kwam de Tilburgse club net niet aan de magische grens van 10.000 seizoenkaarthouders. Al jaren zit de club rond dat aantal. Twee seizoenen geleden werden er 10.025 seizoenkaarten verkocht. 

Willem II legt de laatste hand aan de samenstelling van de technische staf waarmee trainer Adrie Koster aan de slag gaat. Gery Vink wordt vrijwel zeker zijn assistent. Harald Wapenaar is de beoogde keeperstrainer. Met Koster wordt momenteel het oefenprogramma besproken. De verwachting is dat Willem II daar volgende week mededeling over doet. 

Vrijdag keerde een aantal spelers terug van een korte trip naar Mallorca waarmee het seizoen werd afgesloten. Lang niet iedereen was daarbij. Spelers als Fran Sol. Pedro Chirivella, Bartholomew Ogbeche en Bartek Urbanski bleven thuis. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement