Volledig scherm
Etienne Reijnen van PEC Zwolle in duel met Mario Vrousai van Willem II tijdens PEC Zwolle - Willem II. © BSR Agency

Willem II tegen Fortuna zoals tegen PEC; Vrousai terug ‘op tien’

Willem II zal zondag (12.15 uur) vermoedelijk in dezelfde opstelling aantreden in Sittard als bij de eerste wedstrijd deze competitie in Zwolle (1-3 winst). Op bezoek bij Fortuna gaat Marios Vrousai dus weer ‘op tien’ spelen.

Dat was vorige week tegen Vitesse niet het geval. Damil Dankerlui, die in het openingsweekend van de competitie een schorsing uit zat, kreeg in het thuisduel met de Arnhemmers (0-2 verlies) de kans achter de spits. Bij afwezigheid van de geblesseerde Vangelis Pavlidis was dat toen Vrousai.

Pavlidis hersteld

Pavlidis is nu voldoende hersteld om weer te kunnen spelen tijdens de ‘lunchwedstrijd’ in Sittard. Vorig seizoen werd de uitwedstrijd van Willem II bij Fortuna een waar doelpuntenfestijn; toen de stofwolken waren opgetrokken stond er 4-4 op het scorebord.

Justin Ogenia maakt zondag voor het eerst deel uit van de wedstrijdselectie van Willem II. De 20-jarige verdediger is afkomstig uit de jeugdopleiding en is hersteld van een schouderkwetsuur.

Vermoedelijke opstelling Willem II: Wellenreuther; Lewis, Holmen, Peters, Heerkens; Saddiki, Vrousai, Llonch; Nunnely, Pavlidis, Köhlert.