Volledig scherm
Fernando Lewis. © BSR Agency

Willem II-verdediger Lewis loopt spierblessure op en mist mogelijk halve finale beker

Willem II kan de komende weken geen beroep doen op Fernando Lewis. De 26-jarige verdediger heeft een spierblessure opgelopen en mist mogelijk de halve finale van de KNVB-beker tegen zijn oude club AZ. 

Het is nog niet bekend wanneer Lewis zijn rentree kan maken, maar de kans is aanzienlijk dat het bekerduel met AZ op 28 februari te vroeg komt. Lewis is er zaterdag op bezoek bij VVV-Venlo zeker niet bij en mist naar alle waarschijnlijkheid ook de competitiewedstrijden tegen Vitesse en AZ.

Behalve Lewis mist Willem II ook Diego Palacios, die nog steeds in Chili verkeert. Met de nationale ploeg van Ecuador onder twintig staat hij op het punt zich te kwalificeren voor de WK-eindronde in Polen. Donis Avdijaj zit in Duitsland.

Willem II neemt het zaterdagavond op tegen nummer zeven VVV-Venlo, dat een puntje meer verzamelde dan de Tilburgers. De wedstrijd in De Koel begint om 20.45 uur.

Vermoedelijke opstelling: Wellenreuther; Dankerlui, Meissner, Peters, Heerkens; Llonch, Crowley, Tapia; Ozbiliz, Isak, Vrousai.