Volledig scherm
Balende gezichten bij Willem II. © BSR Agency

Willem II vergeet toe te happen in Venlo: ‘De volgende keer moeten we bijten en niet meer loslaten’

Voor de tweede week op rij stond Willem II na een behoorlijke wedstrijd met lege handen. Na de thuisnederlaag tegen FC Groningen was ook VVV-Venlo de Tilburgers te slim af. ,,Uitermate frustrerend”, vatte aanvoerder Jordens Peters samen.

Na de 1-1 van Daniel Crowley - de middenvelder zorgde na een uur spelen vanaf de stip voor de gelijkmaker - hing een Tilburgse zege in de lucht, maar die kwam er niet. Sterker nog, dankzij Peniel Mlapa ging VVV-Venlo er met de overwinning vandoor. ,,Na de 1-1 was het wachten op de 1-2, maar die valt dan niet ondanks een hele sterke fase. Meteen daarna krijgt je de 2-1 tegen”, zei Peters voor de camera van FOX Sports.

 ,,Je weet dat VVV een team is dat het moet hebben van een aantal momenten. Daar zijn ze sterk en blijven ze op loeren. Daarmee zijn we niet goed genoeg omgegaan, zo simpel is het. Voetballend hebben we wel wat afgedwongen, maar je moet jezelf belonen. Als je dat niet doet, blijft het risico op zo'n momentje", stelde Peters.

Verzilveren

,,Uitermate frustrerend dat je redelijke wedstrijden op de mat legt, maar die niet kunt verzilveren. Daarin zullen we nog meer moeten trainen. Dat gaat al vrij aardig, maar nu is het een beetje blaffende honden bijten niet. Volgende keer moeten we bijten en niet meer loslaten. Dat hebben we vandaag nagelaten.”