Volledig scherm
PREMIUM
De bestuurscrisis bij Willem II leidde tot het vertrek van de commissarissen Jack Buckens (voorzitter) en Jan Scheerlinck. © Proshots

Willem II wil organisatie binnenkort weer op orde hebben

De vacatures die vorig jaar door de bestuurscrisis bij de raad van commissarissen van Willem II ontstonden, zijn waarschijnlijk eind volgende maand ingevuld.

Willem II hoopt uiterlijk eind februari zijn organisatie weer redelijk op orde te hebben. Dat betekent dat er dan minimaal twee nieuwe leden voor de raad van commissarissen (rvc) zijn aangesteld en dat er een vacature in het stichtingsbestuur is ingevuld.

  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.