Volledig scherm
Kerstboom op de Bossche Parade. © Peter van den Groenendaal

Alternatief voor Joris’ kerstboom op Parade geplaatst

DEN BOSCH - Op de Bossche Parade is woensdagochtend een grote kerstboom geïnstalleerd. Wat de afmetingen betreft zou door kunnen gaan voor Joris’ kerstboom. Maar zoals eerder gemeld blijft Joris Linssen weg met zijn boom die het middelpunt is van een jaarlijks televisieprogramma. 

De kerstboom die woensdagochtend is geplaatst speelt een belangrijk rol rol tijdens het Bosch’ Winterparadijs. Bij een aantal chalets op het plein en Hotel Central zijn kerstballen voor minimaal één euro te koop om een  een boodschap in te stoppen. Die kunnen ook in de kerstboom op de Markt gehangen worden. De opbrengst gaat naar het Nationale Muziekinstrumentenfonds en het instrumentenfonds van de Orthense Harmonie.

Jimmi Bellmartin

Na een moeizame aanloop waarbij voorstellen uiteindelijk nergens op uitdraaiden is volgens de gemeente afgelopen anderhalve maand ‘héél hard gewerkt’ aan de organisatie van Bosch’ Winterparadijs. Het evenement wordt op 8 december om 16.30 officieel geopend. Een half uur eerder is er een optreden van koor Voluum. 

Om 17.00 is een optreden gepland van Voice Senior-winnaar soulzanger Jimi Bellmartin. 

Bosch’ Winterparadijs duurt tot en met 6 januari 2019 en is dagelijks geopend van 11.00-21.00 uur (met uitzondering van de  feestdagen 11.00- 17.00 uur). 

In samenwerking met indebuurt Den Bosch