Volledig scherm
PREMIUM
Ook dit jaar komt er een evenement met kerstboom op de Parade. Maar het gaat niet om Joris’ kerstboom. © Van Assendelft Fotografie

Toch winterevenement op Bossche Parade: gemeente en ondernemers slaan handen ineen

DEN BOSCH – Met een poffertjeskraam, ijsbaan (met het formaat van 15 bij 20 meter), twee 40 meter lange glijbanen,  horecapaviljoen, nostalgische draaimolen en kerstboom wordt vanaf 8 december tot en met 6 januari een winterevenement op de Bossche Parade gehouden.

Hierover heeft de gemeente dinsdag afspraken gemaakt met onder meer de Stichting Ondernemersfonds Centrum ‘s-Hertogenbosch (SOCH), de Bossche afdeling van Koninklijke Horeca Nederland, ondernemersvereniging Hartje ‘s-Hertogenbosch en Hoteloverleg Hertogenbosch en omstreken.

  1. Bossche rechter is bezuinigingen beu en dient ontslag in
    PREMIUM

    Bossche rechter is bezuinigin­gen beu en dient ontslag in

    DEN BOSCH - Ruim dertig jaar was Alfred Roosmale Nepveu rechter in Den Bosch. Binnenkort loopt hij voor het laatst het Paleis van Justitie uit. ‘Door de voordeur’, zónder ruzie. Maar wél met een somber gevoel over de toekomst van de rechtspraak, die al jaren ernstig gebukt gaat onder Haagse bezuinigingen. Zijn pessimisme deed de 61-jarige Roosmale Nepveu besluiten om ‘de handdoek in de ring te gooien’ en een paar jaar eerder dan verwacht zijn ontslag in te dienen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch