Volledig scherm
PREMIUM
Nicole Vermolen bij Joris’ kerstboom op de Parade. © Robèrt van Lith/BD

Vermolen wil groot horecapaviljoen terug laten keren op Bossche Parade

DEN BOSCH - De ijsbaan die vorig jaar wekenlang op de Bossche Parade lag valt dit jaar wat kleiner uit. Maar Nicole Vermolen wil het horecapaviljoen van vorig jaar laten terugkeren. En zij hoopt te kunnen zorgen voor heel wat meer.

Vermolen organiseerde vorig jaar met enkele partners Winterland Den Bosch. Volgens de gemeente schoten de voorstellen voor dit jaar tekort en werden die afgewezen. Dinsdag werd bekend dat Vermolen en de partners een herkansing krijgen voor de invulling van de Parade. Maar voor de ijsbaan verkiest de gemeente het Bossche bedrijf Swedice dat volgens de gemeente zorgt voor een ijsbaan van 15 bij 20 meter (de vorige baan was 19 bij 25 meter).

  1. Opmerkelijke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    Opmerkelij­ke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    ROSMALEN - De naar Iran gevluchte ‘treitercrimineel’ Shahin Gheiybe (35) is bereid om ‘het volledige verhaal’ op televisie of in een krant te vertellen, maar wel tegen een prijs. Zijn advocaat Sonya Taheri is op zoek naar een ‘omroep die het meeste geld over heeft’ voor een exclusief interview met de voortvluchtige Rosmalenaar. ,,De naam van mijn cliënt is behoorlijk geschaad en dat heeft hem zeker ook financieel getroffen”, zegt Taheri tegen het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch