Alle artikelen uit het dossier "Over de tong"
-
PREMIUM
Koken met een fijne Franse slag
Met het afhaalmenu van restaurant Bommels Bakhuys in Zaltbommel raken we steeds meer in herkenbare Franse sferen. Geen poespas, eerlijke smaken. Maar waar zijn de broodjes?
Over de Tong -
PREMIUM
Hung Ying, een Chinees met traditie
Wij zijn benieuwd naar het lunchmenu ‘Louis’ op de kaart van restaurant Hung Ying in Eindhoven. Wanneer de lunch bezorgd wordt, slaan we stijl achterover van de hoeveelheid gerechtjes, te veel om allemaal in detail te beschrijven. We nemen u mee aan tafel.
Over de Tong -
PREMIUM
Spaanse sfeer in huis met tapas van Rico
Voor onvervalst Spaans eten hoef je niet naar Spanje. In Valkenswaard maken ze krakend vers gemaakte smakelijke hapjes.
Over de Tong -
PREMIUM
De Bout heeft een fijn weekmenu
Ooit werd Soerendonk in het televisieprogramma Het leukste gat van Nederland verkozen tot leukste dorp. Er is blijkbaar ook veel lekkers in Soerendonk. Een attente lezer wees ons op zijn smakelijke ervaringen uit de keuken van restaurant De Bout.
Over de Tong -
PREMIUM
Topklassiekers uit de keuken van Wiesen
De Kleine Berg in het centrum van Eindhoven kent een groot, gevarieerd aanbod aan restaurants. Zonder meer een favoriet straatje voor elk smaakniveau. Aan het begin van de Kleine Berg maakt het bescheiden restaurant Wiesen al tien jaar naam. En dat is niet voor niets.
Over de Tong -
PREMIUM
Bij de chef van De Swaen zit lekker koken in zijn DNA
De kwaliteit van de ingrediënten in ons take away-menu is bovengemiddeld, krakend vers en herkenbaar. Bij De Swaen in Oisterwijk krijg je naast de bestelling een hoop liefde mee naar huis.
Over de Tong -
PREMIUM
De troostende rijsttafel van Nastrium
Chef Djailany van de Laarschot weet zijn gasten telkens weer te verbazen met opmerkelijke combinaties. Achter zijn fornuis van restaurant Nastrium aan de Mierloseweg in Helmond googelt hij met Franse basistechnieken en Oosterse accenten. Zijn Indische roots geven een persoonlijke signatuur aan smaakvolle en bijzondere gerechten.
Over de Tong -
PREMIUM
Gerechten van Noble in een handomdraai op tafel
Noble in Den Bosch staat garant voor eersteklas gerechten. Ook fijn: thuis geen gedoe met ingewikkelde extra bereidingen. Maar de hoenderfilet moet wel wat langer in de oven.
Over de Tong -
PREMIUM
Smaek doet zijn naam eer aan
Na een viergangenmenu, afgehaald bij restaurant Smaek in Geldrop, zijn we het bij de koffie over één ding eens: een avondje thuisblijven is niet saai.
Over de Tong -
PREMIUM
Passie en liefde uit de Perzische keuken
De keuken van het Perzische restaurant Saffraan in Eindhoven bereidt met hart en ziel traditionele gerechten met een eigen ‘touch’. De driegangenproeverij bestaat uit maar liefst zeven gerechten waarbij milde smaakmakers overheersen. Saffraan is natuurlijk niet weg te denken uit deze keuken.
Over de Tong