Een medewerker van Action verzamelt bestellingen in de winkel. Winkels mogen vanwege de coronamaatregelen nog niet open, maar online bestelde artikelen kunnen wel worden afgehaald. Klanten missen vooral het winkelen bij Action.
Volledig scherm
Een medewerker van Action verzamelt bestellingen in de winkel. Winkels mogen vanwege de coronamaatregelen nog niet open, maar online bestelde artikelen kunnen wel worden afgehaald. Klanten missen vooral het winkelen bij Action. © ANP

Deze winkel missen we het meest

Van alle winkels die op dit moment gesloten zijn door de lockdown, missen consumenten Action het meest. Ook Hema en Ikea staan hoog op het lijstje van winkels waar mensen graag weer naartoe willen. Dat blijkt uit een inventarisatie van onderzoeksbureau Q&A onder ruim 4500 Nederlanders.

0 reacties

 1. Britse bedrijven wijken massaal uit naar EU vanwege brexit

  Britse bedrijven wijken massaal uit naar EU vanwege brexit

  Meer dan vierhonderd financiële bedrijven in Groot-Brittannië hebben activiteiten, personeel en ongeveer duizend miljard pond (1,15 biljoen euro) aan activa verplaatst richting de EU, meldt de Britse denktank New Financial op basis van eigen onderzoek. ,,We denken dat het een onderschatting is en we verwachten dat de aantallen in de loop van de tijd zullen toenemen: we zijn pas aan het einde van het begin van de brexit’’, aldus de studie.
 1. Tiktokmeester Martijn doet met zijn klas mee aan de Ramadan
  Play

  Tiktokmees­ter Martijn doet met zijn klas mee aan de Ramadan

 2. Bejaarde automobilist rijdt over fietsster heen
  Play

  Bejaarde automobi­list rijdt over fietsster heen