ANP
Volledig scherm
ANP

Energiebedrijf NLE betreedt telecommarkt

ROTTERDAM (ANP) - De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) biedt vanaf maandag naast gas en elektriciteit ook internet, televisie en telefonie aan. De onderneming is naar eigen zeggen de eerste onafhankelijke energieleverancier in Nederland die dit doet.

 1. Horeca: Bedrijven zullen omvallen door koopkrachtplannen kabinet
  9

  Horeca: Bedrijven zullen omvallen door koopkracht­plan­nen kabinet

  Horecaondernemers zullen komende winter omvallen als de uitgelekte koopkrachtplannen van het kabinet onveranderd blijven. Daarvoor waarschuwt Robèr Willemsen, voorzitter van brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) in reactie op de plannen. KHN begrijpt ‘absoluut niet’ waarom ‘de rest van het bonnetje’ van de koopkrachtreparatie ‘opnieuw’ bij de horeca gelegd wordt, waar de coronacrisis diepe sporen heeft achtergelaten.
 2. Nachtclubs vinden geluidslimiet ‘onzin’, Paradiso bereid tot gesprek met regering
  PREMIUM
  gehoorschade
  1

  Nachtclubs vinden geluidsli­miet ‘onzin’, Paradiso bereid tot gesprek met regering

  Het Nederlandse nachtleven en de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voelen weinig voor een verlaging van de wettelijke geluidsnorm om de toename van gehoorschade bij jongeren de kop in te drukken. Preventie is belangrijker en gebeurt al volop, stellen zij. Bijvoorbeeld met het aanbieden van oordoppen. Paradiso laat weten bereid te zijn te praten over een eventuele verplichting van een geluidslimiet.