Het eerste Hema-schap in een Jumbo-winkel is een feit. Breda heeft de primeur. De opening wordt verricht door onder meer Tjeerd Jegen (Hema, tweede van links) en Frits van Eerd (in het midden).
Volledig scherm
Het eerste Hema-schap in een Jumbo-winkel is een feit. Breda heeft de primeur. De opening wordt verricht door onder meer Tjeerd Jegen (Hema, tweede van links) en Frits van Eerd (in het midden). © Jumbo

Hallo Hema! Eerste Jumbo's verkopen sokken en pannen van de Hema

Jumbo Foodmarkten in Breda en Tilburg zijn de eerste supermarkten waar je Hema-artikelen kunt kopen. Het schap met onder meer kookspullen, panty's, sokken, theedoeken en glazen is vanochtend in Breda feestelijk geopend door Jumbo-topman Frits van Eerd en Hema-ceo Tjeerd Jegen. 

  1. Enexis waarschuwt: stroomnet raakt overvol door zonneparken en windmolens
    PREMIUM

    Enexis waarschuwt: stroomnet raakt overvol door zonnepar­ken en windmolens

    DEN BOSCH - Netbeheerder Enexis, actief in Zuid- en Oostelijk Nederland, vreest dat het elektriciteitsnet te vol raakt. Door het overvolle hoogspanningsnet van TenneT kan er transportschaarste optreden en kunnen beheerders van zonneparken en windmolens op bepaalde plekken niet meer aangesloten worden. Volgens Enexis Netbeheer moeten plannenmakers voor nieuwe projecten er rekening dat er voor hen niet overal ruimte meer is op het net.