Exit Festival.
Volledig scherm
Exit Festival. © Shutterstock

Stormloop op tickets dancefestival Servië: 'Ruim duizend Nederlanders verwacht’

Er is sprake van een heuse stormloop op tickets van het vierdaagse Exit Festival in Servië, een van de weinige grote Europese festivals die deze zomer ondanks de coronacrisis doorgaat. De Amsterdamse ticketverkoper Ostfest houdt er rekening mee dat ruim duizend Nederlandse festivalgangers in augustus naar het land vertrekken.

 1. Hoezo corona? Honderden Nederlanders kopen tickets voor groot festival waar 30.000 bezoekers komen

  Hoezo corona? Honderden Nederlan­ders kopen tickets voor groot festival waar 30.000 bezoekers komen

  Ondanks het negatieve reisadvies zien honderden Nederlanders het zitten om deze zomer naar Servië af te reizen voor een groot dancefestival. Het vanuit Amsterdam opererende Ostfest, de Nederlandse promotor en ticketverkoper van Exit Festival, meldt dat tussen de driehonderd en vierhonderd Nederlanders reeds kaarten voor het vierdaagse dancefestival hebben gekocht. ,,Maar we gaan de verkoop niet langer stimuleren”, laat een woordvoerder aan deze nieuwssite weten.
 2. Brabantse werkgevers vragen opnieuw financiële steun overheid
  PREMIUM

  Brabantse werkgevers vragen opnieuw financiële steun overheid

  DEN BOSCH/TILBURG - Duizenden Brabantse werkgevers hebben uiteindelijk een aanvraag ingediend bij de uitkeringsinstantie UWV voor de tweede tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW 2.0). Het loket sloot in de nacht van maandag op dinsdag. Volgens een woordvoerder van het UWV zijn er nog geen regionale cijfers beschikbaar. Van de eerste NOW-regeling maakten in de arbeidsregio Noordoost-Brabant in totaal 5230 werkgevers gebruik. In Midden-Brabant waren dat 3830 werkgevers.
 3. Ongeloof bij viroloog om groot Servisch dancefestival in augustus: 'Heel naïef van de Nederlanders’<br>
  PREMIUM

  Ongeloof bij viroloog om groot Servisch dancefesti­val in augustus: 'Heel naïef van de Nederlanders’

  Het ministerie van Buitenlandse Zaken vraagt Nederlandse festivalgangers heel goed na te denken of het wel verstandig is om in augustus naar Servië af te reizen voor een groot dancefestival. De organisatie achter het vierdaagse Exit Festival - populair bij Nederlandse jongeren - kondigde deze week tot verrassing van velen aan dat de twintigste editie van het festival gewoon doorgaat deze zomer. Viroloog Bert Niesters vindt dat onbegrijpelijk. ,,Zo te zien gaan we het druk krijgen.”