Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

'We hadden onze bruiloft begroot op 20.000 euro, maar het werd 30.000 euro’

Geld & GelukIn deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Jeanet en John wonen acht maanden per jaar in het buitenland. Ze leven graag luxe en letten op hun gezondheid.

Jeanet: ,,Ik heb fibromyalgie, chronische pijn in spieren en bindweefsel. Vooral in het onstabiele Nederlandse klimaat heb ik er last van. Daarom leven we acht maanden per jaar in het buitenland. In Nederland had ik een sportschool, diëtistenpraktijk en paardentrainingsstal, maar toen ik ontdekte dat ik me in warmere landen beter voelde, hebben we het roer omgegooid. In 2015 heb ik John aangeraden te stoppen met zijn baan, bij mij in het bedrijf te komen en mee te gaan naar het buitenland.’’

  1. Heijmans kampt met vertraging in bouwprojecten
    PREMIUM

    Heijmans kampt met vertraging in bouwprojec­ten

    AMSTERDAM/ROSMALEN - Het Rosmalense bouwconcern Heijmans kampt met vertraging in de uitvoer van enkele bouwprojecten in binnensteden. Dat heeft tot gevolg dat de omzet van het bouwbedrijf met enkele tientallen miljoenen lager is. Vertraging is gevolg van langere procedures, complexiteit van veel projecten en door bezwaarprocedures van belanghebbenden. Volgens Ton Hillen, voorzitter van de raad van bestuur van Heijmans, start de bouw in een aantal gevallen later.