Volledig scherm
De politie is op zoek naar de donkerblauwe Opel Zafira die de 66-jarige scooterrijdster aanreed op de Elzentlaan in Eindhoven. © Still uit Bureau Brabant

26 tips over doorrijder na ongeluk bij Parktheater Eindhoven dat Bep (66) het leven kostte

EINDHOVEN - De politie heeft inmiddels 26 tips binnengekregen over de automobilist die op 15 september de 66-jarige Bep van de Langenberg doodreed tegenover het Parktheater in Eindhoven. Dinsdagavond werd de zaak behandeld in Opsporing Verzocht.

De politie meldt echter: ,,Helaas zit de tip die mogelijk tot een oplossing zou kunnen leiden er nog niet bij. Mocht u meer weten tip ons dan.”

Doorrijder

De vrouw reed die zondagmiddag op haar gloednieuwe scooter over de Elzentlaan in Eindhoven. Ze wordt aangereden door de bestuurder van een blauwe Opel Zafira. Deze blijft even stilstaan en rijdt vervolgens weg in de richting van de Doctor Schaepmanlaan. Een dag later overlijdt Van de Langenberg . 

Tijdens de aanrijding zaten er twee personen voorin de auto. De politie roept hen al snel op om zich te melden. Haar geëmotioneerde zoon doet datzelfde. ,,Je krijgt het gevoel van binnen: ze hebben m’n moeder afgepakt”, zegt hij.

Nog altijd heeft niemand zich gemeld.