Sander Winters en Jitske Dauwerse, een van de vijftien huurders van Trudo in Eindhoven met een middeninkomen die nu met korting een woning hebben kunnen kopen via de corporatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Sander Winters en Jitske Dauwerse, een van de vijftien huurders van Trudo in Eindhoven met een middeninkomen die nu met korting een woning hebben kunnen kopen via de corporatie. © Kees Martens/DCI Media

30 procent korting op een koopwoning in Eindhoven dankzij Trudo

EINDHOVEN - Corporatie Trudo heeft de eerste vijftien nieuwbouwwoningen met forse kortingen verkocht aan eigen huurders met een middeninkomen. Het pilotproject in Tongelre moet die groep een kans geven op de overspannen woningmarkt én zorgen voor doorstroming.  

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”