Volledig scherm
stock stockbd file, a58, tilburg, eindhoven, verkeer, weg © Toby de Kort/DeKortMedia

A58 Eindhoven richting Tilburg weer vrij na ongeluk bij Moergestel

MOERGESTEL - Op de A58 heeft ter hoogte van Moergestel een ongeluk plaatsgevonden, in de richting van Eindhoven naar Tilburg. Door het ongeval moest verkeer rekening houden met meer dan een uur vertraging. De rechterrijstrook was afgesloten, maar nu weer vrij. 

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Bij het ongeluk waren in ieder geval wel een auto en kleine vrachtwagen betrokken. Die zijn door de berger meegenomen. 

Door het ongeval was er ook oponthoud in de richting van Tilburg naar Eindhoven. Daar moest verkeer rekening houden met 30 minuten vertraging.

  1. Honderden Eindhovense studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’
    PREMIUM

    Honderden Eindhoven­se studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’

    EINDHOVEN - Al meer dan twee dagen is het leven in de studentenwoningen van wooncorporatie Vestide in Eindhoven ‘moeilijk’. Door een kabelbreuk vrijdagmiddag - ‘ergens onbegrijpelijk ver weg’ - bij Culemborg ligt het internet er voor veel studenten al dagen uit. ,,We voelen ons machteloos, omdat de helpdesk constant valse beloftes doet”, zegt een student tegen deze site die met tachtig anderen aan de Boutenslaan woont.