Volledig scherm
Autobrand in Eindhoven. © Bert Jansen

Auto compleet uitgebrand in Eindhoven, politie vermoedt brandstichting

EINDHOVEN - Aan de Steenbokstraat in Eindhoven is in de nacht van maandag op dinsdag een auto compleet uitgebrand. De politie vermoedt dat het voertuig in brand is gestoken. 

De melding over de brand kwam rond 03.30 uur binnen bij de brandweer. Niet veel later is er een Burgernet-melding verstuurd met de mededeling dat de politie onderzoek doet. Getuigen werden opgeroepen zich te melden, maar dat leverde volgens een woordvoerster van de politie ‘helaas niets op'. Ook buurtbewoners hadden niets gezien of gehoord. 

Er is nog geen verdachte aangehouden. De politie kijkt of er in de omgeving van de brand camerabeelden beschikbaar zijn. 

  1. Eindhovenaar Joël S. veroordeeld tot 6 jaar cel en tbs voor doodsteken studente Sarah Papenheim

    Eindho­venaar Joël S. veroor­deeld tot 6 jaar cel en tbs voor doodsteken studente Sarah Papenheim

    EINDHOVEN/ ROTTERDAM - De 24-jarige Joël S. is veroordeeld tot 6 jaar gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging door de rechtbank van Rotterdam voor het doodsteken van de Amerikaanse studente Sarah Papenheim. Hij is vrijgesproken van moord, maar heeft bekend dat hij zijn 21-jarige huisgenote doodstak in het studentenhuis in Rotterdam op 12 december vorig jaar. Verslaggever Folkert van der Krol is aanwezig in de rechtbank en doet live verslag.