Volledig scherm
Autobrand Princessenlaan Eindhoven. © Bert Jansen

Autobrand in Eindhoven

EINDHOVEN - Aan de Princessenlaan in Eindhoven heeft in de nacht van zaterdag op zondag een brand gewoed. Een van de geparkeerde auto's aan deze laan stond in brand.

De brandweer kreeg rond 03.35 uur een melding van de autobrand. Bij aankomst zagen de brandweerlieden dat de achterkant van de auto in brand stond. De brandweer heeft de brand geblust, maar de auto moest alsnog als verloren beschouwd worden.

Hoe de brand is ontstaan, is onduidelijk. De politie onderzoekt de brand, brandstichting wordt niet uitgesloten. 

  1. Honderden Eindhovense studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’
    PREMIUM

    Honderden Eindhoven­se studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’

    EINDHOVEN - Al meer dan twee dagen is het leven in de studentenwoningen van wooncorporatie Vestide in Eindhoven ‘moeilijk’. Door een kabelbreuk vrijdagmiddag - ‘ergens onbegrijpelijk ver weg’ - bij Culemborg ligt het internet er voor veel studenten al dagen uit. ,,We voelen ons machteloos, omdat de helpdesk constant valse beloftes doet”, zegt een student tegen deze site die met tachtig anderen aan de Boutenslaan woont.