De voormalige ontharingskliniek Just Wellness aan de Limburglaan 1 in Eindhoven ligt er vervallen bij.
Volledig scherm
PREMIUM
De voormalige ontharingskliniek Just Wellness aan de Limburglaan 1 in Eindhoven ligt er vervallen bij. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Baas failliete ontharingskliniek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt

EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Bij de failliete Valkenswaardse keten van ontharingsklinieken Just Wellness is voor meer dan een miljoen euro achterovergedrukt, blijkt na diepgravend onderzoek van de curator. Met contante betalingen van klanten werden luxe auto’s gekocht, facturen werden vervalst. Bestuurder Paul L. is gearresteerd omdat hij onvoldoende meewerkt om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij zit vast. 

  1. Mist rond keten schoonheidssalons Just Wellness: klanten voor gesloten deur
    PREMIUM
    update

    Mist rond keten schoon­heids­sa­lons Just Wellness: klanten voor gesloten deur

    VALKENSWAARD/EINDHOVEN - Websites zijn onbereikbaar, telefoons worden niet opgenomen en klanten staan aan een dichte deur. Just Wellness, een snelgroeiende keten van schoonheids- en ontharingssalons, lijkt in problemen te verkeren. De winkels worden aangestuurd via het in Valkenswaard gevestigde hoofdkantoor, waar volgens de Kamer van Koophandel een 48-jarige man aan het roer staat. Klanten voelen zich gedupeerd: hun behandelingen hebben ze in veel gevallen afgekocht.