Altin Gün trad donderdag tweemaal op in de binnentuin van de Paterskerk in Eindhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Altin Gün trad donderdag tweemaal op in de binnentuin van de Paterskerk in Eindhoven.

Band Altin Gün neemt Eindhovens publiek mee naar verre oorden

RecensieEINDHOVEN - Traditionele Turkse klassiekers zijn overduidelijk in goede handen bij de zeskoppige Amsterdamse band Altin Gün. Met een mix van folk, funk en psychedelische rock zette de band donderdag een zonnige set neer in de binnentuin van de Paterskerk in Eindhoven.

 1. Jorritsma na dodelijke steekpartij Eindhoven: ‘Café had meer moeten doen om situatie te voorkomen’
  PREMIUM

  Jorritsma na dodelijke steekpar­tij Eindhoven: ‘Café had meer moeten doen om situatie te voorkomen’

  EINDHOVEN - Ze lieten de ruzie ontstaan, hielpen het slachtoffer niet en werkten niet mee met de politie: burgemeester Jorritsma heeft uitgehaald naar het café aan de Woenselse Markt waar half augustus Yassine Amiz werd doodgestoken. De kroegeigenaar is verbijsterd: „Het ging om een gevecht met een mes: ik moet nog de eerste persoon tegenkomen die zoiets probeert te stoppen.”
 2. Buitenaardse wezens moeten voor gezelligheid zorgen in winkelcentrum Eckart

  Buitenaard­se wezens moeten voor gezellig­heid zorgen in winkelcen­trum Eckart

  Trots wijzen Risiano Ramlal en Rosita Chen van basisschool Tweelingen het door hen beschilderde stukje vliegende schotel aan tijdens de onthulling van het kunstwerk in winkelcentrum Eckart in de Orionstraat. Onder de oplichtende UFO is een ontmoetingsplek gecreëerd met verschillende zitjes. Deze worden al meteen tijdens de onthulling getest door de bewoners van seniorenflat Andromedaplaats, de buren van het winkelcentrum die ook meehielpen aan het kunstwerk.