Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Bestuurder op volle snelheid berm in na onbesuisde inhaalactie tussen Eindhoven en Venlo

EINDHOVEN - Een automobilist op de snelweg van Venlo naar Eindhoven is onlangs heel goed weggekomen. De bestuurder moest op volle snelheid de berm in na een gevaarlijke inhaalactie van een vrachtwagenchauffeur.

Dat blijkt uit recente dashcam-beelden die donderdag verschenen op de site van De Limburger. Te zien valt dat een trucker niet goed naar de linkerrijbaan van de A67 kijkt zodra hij een andere vrachtwagenchauffeur wil inhalen. De automobilist die daar rijdt kan niet meer remmen en duikt op het nippertje de berm in.

Daar raakt hij twee paaltjes van Rijkswaterstaat. Er raakte bij het nogal slecht getimede manoeuvre niemand gewond.

  1. Jess Oberlin uit Eindhoven strijdt voor gelijkheid met spandex pakken en PLASMA
    PREMIUM

    Jess Oberlin uit Eindhoven strijdt voor gelijkheid met spandex pakken en PLASMA

    EINDHOVEN - Waarom wordt iedereen altijd in een genderrol gestopt, waarom zijn mannen en vrouwen niet gelijk, en vooral: waarom moet er anno 2019 nog gediscussieerd worden over de gelijkheid van mensen? Deze vragen houden de Canadese Jess Oberlin (34) uit Eindhoven bezig al sinds ze een klein meisje was. In het piepkleine dorpje Kars in Ottawa, Canada, waar ze als excentriek meisje tegenover de rest van het dorp stond, maar ook nu in Eindhoven. Ze strijdt voor de gelijkheid van gender-identiteiten.