Volledig scherm
De imker met het bijennest in Eindhoven. © Bert Jansen

Bijennest met zeker 30.000 bijen verwijderd in Eindhoven

EINDHOVEN - Een bijennest in een boom bij Hotel Pullman in Eindhoven is dinsdagmiddag weggehaald door een imker. In het bijennest zouden zo'n 30.000 tot 40.000 bijen zitten.

De imker zorgde dat de bijen gevangen werden. Ook werd het nest meegenomen. De bijen krijgen een ander plekje. Waar de insecten precies vandaan komen, is nog onduidelijk.

  1. Zoon van overleden scooterrijdster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    Zoon van overleden scooter­rijd­ster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    EINDHOVEN - De politie heeft in het opsporingsprogramma Bureau Brabant camerabeelden vrijgegeven van de auto die doorreed na een aanrijding op zondag 15 september met een scooterrijdster (66) op de Elzentlaan in Eindhoven. De vrouw overleed een dag na de aanrijding. De politie roept de inzittenden van de auto, een donkerblauwe Opel Zafira, op zich te melden. Ook de zoon van het slachtoffer riep de doorrijder in het programma op zich te melden.