Parkinsonmiddag 'Get it on met Parkinson' biedt een half jaar een sportprogramma voor mensen met Parkinson. V.l.n.r. Marja Nieuwland, Lousanne Tangelder, Marieke Driessen van Gezond Waalre en Marjon van den Biggelaar.
Volledig scherm
Parkinsonmiddag 'Get it on met Parkinson' biedt een half jaar een sportprogramma voor mensen met Parkinson. V.l.n.r. Marja Nieuwland, Lousanne Tangelder, Marieke Driessen van Gezond Waalre en Marjon van den Biggelaar. © Charlotte Verhagen / DCI Media

Boksen, Tai-Chi en yoga, samen met anderen die ook Parkinson hebben

WAALRE - Richard Maatjes bood vrijdagmiddag in zijn Waalrese sportschool en preventiecentrum een podium aan sportende mensen met Parkinson en hun partner.

 1. Van Nistelrooij roept op tot realiteit bij PSV: ‘In het jaar dat hét moet gebeuren, verkoop je niet je beste spelers’
  PREMIUM
  INTERVIEW

  Van Nistel­rooij roept op tot realiteit bij PSV: ‘In het jaar dat hét moet gebeuren, verkoop je niet je beste spelers’

  Trainer Ruud van Nistelrooij gaf vrijdag in aanloop naar de herstart van de eredivisie desgevraagd zijn oordeel over de stand van zaken bij PSV, dat derde staat en op dit moment kansloos lijkt voor de titel. Hij vindt dat PSV het maximale eruit heeft gehaald en tegelijkertijd herhaalde hij dat de ambitie blijft om altijd voor het hoogste te gaan. ,,Als je de verkopen die gedaan moesten worden in dit seizoen niet meeneemt, leef je niet in de realiteit”, vond de trainer.
  Eindhoven