De nieuwbouw waarvoor een deel van het TAC aan de Vonderweg in Eindhoven gesloopt wordt: van links naar rechts: de nieuwbouw van Focus Real Estate voor TAC, met bijbehorende laagbouw, de tussentoren van Breevast/Woonbedrijf en de Victoriatoren van Foolen & Reijs Vastgoed.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwbouw waarvoor een deel van het TAC aan de Vonderweg in Eindhoven gesloopt wordt: van links naar rechts: de nieuwbouw van Focus Real Estate voor TAC, met bijbehorende laagbouw, de tussentoren van Breevast/Woonbedrijf en de Victoriatoren van Foolen & Reijs Vastgoed. © Focus Real Estate/TAC/KCAP

Bouw 230 woningen redt cultureel centrum TAC in Eindhoven; PSV-café De Aftrap krijgt mogelijk ook plek in het plan

EINDHOVEN - PSV-café De Aftrap krijgt mogelijk een permanente plaats in de nieuwbouw bij de huidige buurman, cultuurcentrum TAC aan de Vonderweg in Eindhoven. De verhuizing wordt onderzocht als onderdeel van het plan voor het TAC, met gedeeltelijke sloop, renovatie én nieuwbouw met een woontoren met 230 woningen. 

  1. Ruud van Nistelrooij schrok niet van het woord crisis bij PSV: ‘Wij vonden het intern namelijk al crisis’
    PREMIUM
    met video

    Ruud van Nistel­rooij schrok niet van het woord crisis bij PSV: ‘Wij vonden het intern namelijk al crisis’

    Trainer Ruud van Nistelrooij van PSV zag zaterdagavond dat PSV weer een beetje kleur op de wangen kreeg, na een 2-0 zege op Go Ahead Eagles in het Philips Stadion. ,,Er is geen hosanna”, zei hij. ,,Maar hier kunnen we weer mee vooruit. Na afgelopen week had ik daar ook vertrouwen in, want ik zag nog aanknopingspunten. Door de resultaten kwam er wel druk op deze wedstrijd”, vertelde hij na het thuisduel van PSV.