De nieuwe locatie voor het centrale politiecomplex Oost-Brabant aan de Sliffertsestraat/Meerhovendreef in Eindhoven. Hier de Sliffertsestraat. Twee boerderijen moeten ook verdwijnen voor de nieuwbouw.
Volledig scherm
De nieuwe locatie voor het centrale politiecomplex Oost-Brabant aan de Sliffertsestraat/Meerhovendreef in Eindhoven. Hier de Sliffertsestraat. Twee boerderijen moeten ook verdwijnen voor de nieuwbouw. © Google Maps

Buurt Meerhoven wil betere inspraak over politiecomplex; roept hulp gemeenteraad Eindhoven in

EINDHOVEN - Meerhoven voelt zich absoluut niet serieus genomen bij de inspraak over het politiecomplex dat hier gebouwd moet worden. De klankbordgroep uit de wijk roept daarom de hulp van de gemeenteraad Eindhoven in. Omdat de gemeente Eindhoven en de politie Oost-Brabant de buurt onder grote tijdsdruk zetten, onvolledig informeren én niet luisteren naar de inbreng. 

 1. Commissaris van de Koning twijfelt ondanks klacht niet aan integriteit van Eindhovense burgemeester John Jorritsma
  PREMIUM

  Commissa­ris van de Koning twijfelt ondanks klacht niet aan integri­teit van Eindhoven­se burgemees­ter John Jorritsma

  DEN BOSCH/EINDHOVEN - Een officiële klacht van de LPF in Eindhoven heeft commissaris van de Koning Ina Adema niet aan het twijfelen gebracht over de integriteit van burgemeester John Jorritsma. De burgemeester heeft geen gedragsregels overtreden in de kwestie rondom de zogenoemde moskeebrief van zijn voorganger Rob van Gijzel. Reden voor verder onderzoek is er daarom niet.
 1. Als dat geen waarschuwing is... Boer toont koe die is gestorven aan het eten van zwerfafval
  Play

  Als dat geen waarschu­wing is... Boer toont koe die is gestorven aan het eten van zwerfafval

 2. Siem (14) is de laatste misdienaar van zijn kerk: 'God heeft een plekje in mijn hart'
  Play

  Siem (14) is de laatste misdienaar van zijn kerk: 'God heeft een plekje in mijn hart'