Djailany van de Laarschot is met zijn restaurant Nastrium in Helmond in de Top 100 van de Lekker 500 terecht gekomen. Samen met Martijn Snellen van de keuken (links) en Martijn Bouwmans proosten ze op die 88e plaats.
Volledig scherm
PREMIUM
Djailany van de Laarschot is met zijn restaurant Nastrium in Helmond in de Top 100 van de Lekker 500 terecht gekomen. Samen met Martijn Snellen van de keuken (links) en Martijn Bouwmans proosten ze op die 88e plaats. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Deze toprestaurants in Zuidoost-Brabant scoren in de Lekker-lijst: ‘Wie had dat tien jaar geleden kunnen denken’

EINDHOVEN/HELMOND - Acht restaurants uit Zuidoost-Brabant prijken boven in de ranglijst van restaurantgids Lekker 500. Met Tribeca uit Heeze op plek twee en Zarzo uit Eindhoven als grootste stijger. Maar ook Helmond spreekt, met twee restaurants in de top honderd, tegenwoordig een aardig woordje mee.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.