Scheidend directeur van Marathon Eindhoven, Edgar de Veer, op de Vestdijk waar het hardloopevenement de finish heeft. Hij oefent om in oktober 'gewoon'  de 42,195 kilometer te lopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Scheidend directeur van Marathon Eindhoven, Edgar de Veer, op de Vestdijk waar het hardloopevenement de finish heeft. Hij oefent om in oktober 'gewoon' de 42,195 kilometer te lopen. © Kees Martens/DCI Media

Directeur Edgar de Veer van Marathon Eindhoven vertrekt in stijl: hij traint om te debuteren op ‘de hele’

EINDHOVEN - Edgar de Veer is in oktober - als het allemaal doorgaat - een van de debutanten op de Marathon Eindhoven. De directeur van het hardloopevenement stopt per 1 juni bij organisator Golazo Sports. ,,Maar het is geen heilig moeten, hoor. Ik doe gewoon mee als recreant.”

  1. Eindhovense politiek vertrouwt op bemiddeling met woonbootbewoners over uitkoopregeling

    Eindhoven­se politiek vertrouwt op bemidde­ling met woonbootbe­wo­ners over uitkoopre­ge­ling

    EINDHOVEN - De bewoners van tien woonboten op het Afwateringskanaal van bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven weten nog niet hoe een uitkoopregeling er uit gaat zien als de gemeenteraad volgende week bepaalt dat ze binnen tien jaar moeten vertrekken. De Eindhovense politiek vertrouwt op de aanpak van PvdA-wethouder Yasin Torunoglu die onder druk van een dwangsom heeft voorgesteld om het bestemmingsplan nu al aan te passen.