Verschillende LGBTI+-organisaties in Eindhoven gaan samenwerken om nieuwe initiatieven op te zetten. Rik Verhalle is een van de initiatiefnemers.
Volledig scherm
Verschillende LGBTI+-organisaties in Eindhoven gaan samenwerken om nieuwe initiatieven op te zetten. Rik Verhalle is een van de initiatiefnemers. © Bert Jansen/DCI Media

Een nieuw queer initiatief voor Eindhoven: ‘Het is belangrijk om te horen wat er leeft’

EINDHOVEN - Verschillende Eindhovense lhbti+-organisaties gaan de krachten bundelen om nieuwe initiatieven op te zetten. Rik Verhalle is een van de initiatiefnemers. ,,Door die verbinding te zoeken met elkaar hoop ik dat we als community meer kunnen bereiken.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?