Op Eindhoven Airport werden waaiers uitgedeeld aan mensen die in de lange rij moeten wachten. Lange wachtrijen op Eindhoven Airport waren in juni en juli een gebruikelijk beeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Op Eindhoven Airport werden waaiers uitgedeeld aan mensen die in de lange rij moeten wachten. Lange wachtrijen op Eindhoven Airport waren in juni en juli een gebruikelijk beeld. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Eindhoven Airport komt over de brug voor gemiste vluchten; wachtrij-selfie als bewijs

EINDHOVEN - Pak de wachtrij-selfie er maar bij. Of het parkeerticket van een van de parkeerplaatsen rond de luchthaven. Want wie geld wil zien van Eindhoven Airport voor het missen van een vlucht door lange wachtrijen voor de veiligheidscontrole, moet wel bewijs hebben.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”